Doğan Aykurt, Hayatını Kaybetti Doğan Aykurt, Hayatını Kaybetti

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçede düzenlenen Askeri Bando Konseri'nin büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştiğini bildirdi. Vize ilçesinin tören alanında 5. Kolordu Komutanlığı Bölge Bandosu tarafından gerçekleştirilen konser, ilçe halkından yoğun ilgi gördü.

Başkan Özalp, etkinlikte halkın bando ekibinin seslendirdiği şarkılara büyük bir coşkuyla eşlik ettiğini ve gece boyunca unutulmaz anlar yaşandığını ifade etti. Konser, Zafer Bayramı coşkusunu daha da pekiştirirken, Vize halkı için unutulmaz bir etkinlik olarak hafızalara kazındı.

Başkan Özalp, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, “30 Ağustos etkinlikleri kapsamında bu akşam ilçemiz tören alanında 5. Kolordu Komutanlığı Bölge Bandosu tarafından Askeri Bando Konseri gerçekleştirildi. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren ilçe halkımız bando ekibi tarafından söylenen şarkılara eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşandı. 5. Kolordu Komutanlığı Bölge Bandosu ekibine bizlere sundukları gece için teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner