Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri SendikaKırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, sendikanın son dönemde gerçekleştirdiği örgütlenme faaliyetleri ve elde edilen başarılar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Arslan, "Hem güven tazeledik, hem örgütlenme ağını genişlettik" diyerek, sendikanın mücadelesinin devam ettiğini vurguladı.

Bahadır Arslan, 2 Eylül tarihinde sona eren yetkilendirme süreciyle ilgili olarak, "Aylardır hummalı bir şekilde yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda 15 iş yerinde çalışan işçilerimiz yeniden 'Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası' dedi. Ayrıca 2 iş yerini daha saflarımıza kattık. Bu gelişmelerle birlikte hem güven tazeledik hem de örgütlenme atağımızda ağımızı genişletmeye devam ettik" dedi.

Arslan, sendikanın geçmiş dönemlerde olduğu gibi, yeni dönemde de sağlık emekçilerinin kazanımlarını korumak ve yeni haklar elde etmek için çalışmalarına kararlılıkla devam edeceğini belirtti. "Alın terinizin, emeğinizin karşılığı için hem müzakere hem de mücadeleden geri durmayan sendikamızı yeniden tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz" ifadeleriyle sendika üyelerine teşekkür eden Arslan, bu sürecin sağlık işçileri için hayırlı olmasını diledi.

Kavaklı’da Toprak Yollar Asfaltla Kaplanıyor Kavaklı’da Toprak Yollar Asfaltla Kaplanıyor

Bahadır Arslan, konuşmasını, "Bizlere inanan ve bu aile içinde yol yürümeye karar veren tüm işçi arkadaşlarımıza da hoş geldiniz diyoruz" diyerek tamamladı. Sendikanın, yeni dönemde de sağlık emekçilerinin yanında olmaya devam edeceği mesajını verdi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner