Türkiye Sağlık-İş Sendikası Kırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, Türk-İş'in yeni eylem planını vatandaşlarla paylaştı. Türk-İş, vergide adaletin sağlanması amacıyla harekete geçerek, hayat pahalılığı, yüksek enflasyon ve çalışma hayatındaki sorunların çözümü için ses yükseltme kararı aldı.

Eylem planı çerçevesinde, Türk-İş 20 Ağustos'ta Türkiye genelinde 81 ilde kitlesel basın açıklamaları yapacak. Bu açıklamaların ardından, 26 Ağustos'ta Çerkezköy'de “Vergide Adalet” sloganıyla ilk miting gerçekleştirilecek. İkinci büyük miting ise 3 Eylül'de Zonguldak'ta yapılacak.

Mitinglere Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'ın da katılması bekleniyor. Bu eylem planı, işçi sınıfının taleplerinin duyurulması ve sosyal adaletin sağlanması amacıyla önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Başkan Arslan, konuyla ilgili şunları söyledi:

“"Türk-İş eylem planını açıkladı:

Önce 81 ilde açıklamalar ardından mitingler yapılacak

Konfederasyonumuz Türk-İş, vergide adaletin sağlanması için harekete geçti. Hayat pahalılığı, yüksek enflasyon, çalışma hayatındaki sorunların çözümü için ses yükseltme kararı alan Türk-İş, eylem planını açıkladı. Türkiye’nin en büyük işçi konfederasyonu, 20 Ağustos’ta Türkiye’nin dört bir yanında Türk-İş il temsilcileri önünde kitlesel basın açıklaması yapacak.

Alpullu’da Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor Alpullu’da Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

“Vergide Adalet” sloganı ile ilk miting ise 26 Ağustos’ta Çerkezköy’de gerçekleştirilecek. İşçi sınıfı 3 Eylül’de de Zonguldak’ta olacak. Mitinglere Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay da katılacak."

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay