Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle yayınladığı mesajda, muhtarlık kurumunun toplumun ve demokrasinin en önemli mihenk taşlarından biri olduğunu vurguladı. Altıntel, "Devletimiz ve milletimiz arasında köprü görevi üstlenen, mahalle ve köylerimizde millet iradesinin mihenk taşı olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Altıntel, muhtarların bulundukları mahallelerde halkın sorunlarını ve taleplerini en iyi bilen, vatandaşlar ile devlet kurumları arasında önemli bir aracı olduklarını belirterek, demokrasinin yereldeki en güçlü temsilcileri olduğunu dile getirdi. Ayrıca, muhtarların halka hizmet etme noktasında büyük bir sorumluluk taşıdıklarını ve bu önemli görevde her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Muhtarların, yerel yönetimlerin etkinliği ve vatandaşların taleplerinin karşılanmasında kritik bir rol oynadığını belirten Altıntel, muhtarların bu değerli görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelerinin, ülkenin kalkınmasına da katkı sağladığını sözlerine ekledi.

Kofçaz’da Sabah Namazı Buluşması Gerçekleşti Kofçaz’da Sabah Namazı Buluşması Gerçekleşti

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay