Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısına katıldı. TOBB çatısı altındaki 365 Oda ve Borsa’nın Yönetim Kurulu Başkanlarının da yer aldığı bu önemli toplantıda, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya gelindi.

Ersen Başar, Yaşamını Yitirdi Ersen Başar, Yaşamını Yitirdi

Toplantının ev sahipliğini yapan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, katılımcılarla güncel ekonomik konular ve ticaretin geliştirilmesine yönelik işbirliği fırsatlarını ele aldı. Toplantı, Oda ve Borsa Başkanları ile Bakan Yerlikaya arasında yapılan karşılıklı görüş alışverişi ve gelecekteki işbirliği konularının değerlendirilmesiyle sona erdi.

Kırklareli Ticaret Borsası tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısında, TOBB çatısı altındaki 365 Oda / Borsa’nın Yönetim Kurulu Başkanları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya geldiği toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Altıntel katıldı.’’

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay