Babaeski’de Yapılacak Projeler Masaya Yatırıldı Babaeski’de Yapılacak Projeler Masaya Yatırıldı

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, 15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk milletinin kahramanlık destanını ve demokrasiye olan bağlılığını vurguladı.

Başkan Altıntel, mesajında şu ifadeleri kullandı; ‘’15 Temmuz 2016’da devletimizin ve milletimizin varlığına ve birliğine karşı gerçekleştirilen hain darbe girişimi; ülkesine ve devletine bağlılığını, demokrasiye ve anayasal düzene inancını, özgürlüğünden ve aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğratılmıştır.

Türk Milleti, 15 Temmuz gecesi milli birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine tek yürek olmuş, ülkesinin bekası ve aydınlık yarınları için destansı bir direniş sergilemiştir.

Bu yüce milleti bölmek parçalamak ve yıkmak isteyen tüm iç ve dış mihraklara karşı aynı Çanakkale de, Kurtuluş Savaşında milletçe topyekün verilen ve tarihe altın harflerle yazılan mücadelelerde olduğu gibi 15 Temmuz da Türk milletinin şanlı tarihindeki yerini almıştır.

Şanlı tarihi kahramanlık destanlarıyla dolu olan milletimiz Çanakkale’de Dumlupınar’da 15 Temmuzda nasıl bir var olma şuuru ortaya koyduysa bundan sonra da yaşayacağımız her türlü sıkıntıyı aynı ruh ve inançla aşmaya kararlıdır.

15 Temmuz hain darbe girişimi, asla unutulmayacak, unutturulmayacaktır. Ülkemizin geleceğine kasteden hainlere karşı verilen onurlu mücadele aynı kararlılıkla devam edecek ve 15 Temmuz ruhu yaşatılacaktır. Ülkemiz, güçlü Türkiye yolunda hızla ilerlemesini sürdürecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle milli irademize ve demokrasimize sahip çıkmak İçin gövdesini siper eden vatan, millet ve İstiklal uğruna canlarını feda eden Aziz şehitlerimizi rahmet gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner