Alpullu Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutladı. Kutlamalar, Belediye Başkanı Orhan Saltık, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Belediye Personeli ve Alpullu halkının katılımıyla gerçekleşti. Tören, Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, istiklal ve istikbal için mücadele eden tüm kahramanlar için yapılan saygı duruşuyla başladı.

Öz Sağlık-İş Sendikası'ndan ŞÖNİM Ziyareti Öz Sağlık-İş Sendikası'ndan ŞÖNİM Ziyareti

Katılımcılar, bayramın coşkusunu paylaşarak, hep birlikte Atatürk ve kahramanlarını saygı, minnet ve rahmetle andı. Alpullu halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, zaferin anlam ve önemini bir kez daha hatırlatarak, milli birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi.

Alpullu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Gururla, onurla, coşkuyla! 30 Ağustos Zafer Bayramımızı; Belediye Başkanımız Sn. Orhan Saltık, Belediye Meclis Üyelerimiz, Mahalle Muhtarlarımız, Belediye Personelimiz ve Alpullu halkıyla kutladık.  Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere istiklal ve istikbal için mücadele veren tüm kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay