Başkan Recep Gün, Yerlikaya ile Görüştü Başkan Recep Gün, Yerlikaya ile Görüştü

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, il genelinde faaliyet gösteren S.S. Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifini "Birinci Derece Tarımsal Örgüt Belgesi" ile onurlandırdı. Tarımsal amaçlı örgütlerin derecelendirilmesi kapsamında verilen bu belge, kooperatifin tarımsal faaliyetlerdeki başarısını ve etkinliğini gözler önüne seriyor. Belge, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca tarafından kooperatif yetkililerine takdim edildi.

S.S. Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi, 80.000'i aşkın ortağı ile bölgenin en önemli tarımsal örgütlerinden biri konumunda. Birinci Derece Tarımsal Örgüt Belgesi ile kooperatif, ortaklarına çeşitli tarımsal desteklerden daha fazla yararlanma imkânı, tarımsal kredilerde daha düşük faiz oranları ve birçok organizasyona katılım hakkı gibi önemli avantajlar sunacak.

Belge ile birlikte kooperatif, ortaklarına tarımsal faaliyetlerde daha fazla destek sunabilecek ve bölgesel kalkınmaya daha fazla katkıda bulunabilecek. Kooperatif yetkilileri, bu başarıda emeği geçen tüm ortaklara teşekkür ederek, hedeflerinin daha fazla çiftçiyi desteklemek ve tarımsal kalkınmayı güçlendirmek olduğunu belirttiler.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner