Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can, Pınarhisar ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün heykeline yönelik yapılan saldırıya ilişkin sert bir açıklamada bulundu. Başkan Ali Can, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’e karşı gerçekleştirilen her türlü saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek, "Atatürk'ün manevi şahsiyetine yönelik bu tür girişimlere karşı ortak bir duruş sergilemek, ülkemizin birlik ve beraberliğini korumak adına büyük önem taşımaktadır" dedi.

Başkan Can, barış ve huzur içinde bir toplum olma yolunda kararlılıkla ilerlediklerini vurgulayarak, bu saldırının sadece Atatürk’e değil, aynı zamanda milli değerlerimize de yapıldığını ifade etti. Saldırı girişiminin ardından CHP olarak olayın takipçisi olacaklarını belirten Can, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk 'e yönelik her türlü saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Atatürk' ün manevi şahsiyetine yönelik bu tür girişimlere karşı ortak bir duruş sergilemek, ülkemizin birlik ve beraberliğini korumak adına büyük önem taşımaktadır.

Hep birlikte, barış ve huzur içinde bir toplum olma yolunda kararlılıkla ilerlediğimiz bu süreçte, Pınarhisar ilçemizde Atatürk heykeline yapılan menfur saldırı girişimini kınıyor, şüphelinin hak ettiği cezayı alması için Cumhuriyet Halk Partisi olarak takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla sunuyoruz.”

Otomatik Dümenleme Sistemi Projesi Tamamlandı Otomatik Dümenleme Sistemi Projesi Tamamlandı

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner