Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın Uyum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Adalet Erez İlkokulu, Arife Bekir Uğurlu İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Vize Anaokulu’nu ziyaret etti. Bu yıl ilk kez okula adım atan öğrencilerle bir araya gelen Akdemir, miniklerin okuldaki ilk gün heyecanını paylaştı.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli'nde Etütler Başladı Bahçeşehir Koleji Kırklareli'nde Etütler Başladı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Akdemir, okul ziyaretleri sırasında öğretmenler ve velilerle de bir araya gelerek, eğitim öğretim sürecinin önemine vurgu yaptı. Akdemir, "Bugün olduğu gibi bundan sonra da çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatlarında başarılı olabilmeleri, vatanımıza, milletimize ve ailelerine faydalı bireyler olarak yetişmeleri için, onları desteklemeye, her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz," dedi.

Ziyaret sırasında, okulların eğitim kadrosu ve öğrencilere yönelik hazırlıklar hakkında bilgi alan Akdemir, öğretmenlerin ve velilerin çocukların başarısı için büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade etti. Ayrıca, geleceğin doktorları, mühendisleri ve bilim insanları olacak öğrencilerin iyi bir eğitim alabilmesi için gerekli tüm desteğin sağlanacağını belirtti.

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte, Akdemir, "Aydınlık yarınlarımızın mimarı olacak değerli öğretmenlerimize, çocuklarımızla beraber yoğun bir maratona başlayacak olan kıymetli velilerimize ve geleceğin doktorları, mühendisleri, bilim insanları olacak olan sevgili öğrencilerimize başarılarla dolu bir eğitim ve öğretim yılı diliyoruz," sözleriyle iyi dileklerini iletti. Uyum Haftası etkinlikleri, öğrencilerin okul yaşamına daha kolay adapte olmalarını sağlayacak bir atmosferde gerçekleşti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner