AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Bayanlar U17 klasmanında Avrupa Güreş Şampiyonu olan Milli Sporcumuz Nil Aktaş’ı ve ailesini Turgutbey köyünde ziyaret ederek tebriklerini iletti. Ziyarette AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, teşkilat mensupları ve belediye meclis üyeleri de yer aldı.

Teşkilat mensupları ve belediye meclis üyeleri, Nil Aktaş’a Milli Forması ile çıkacağı müsabakalarda üstün başarılar diledi. Ziyaret esnasında Nil Aktaş’ın ailesi de başarılarından dolayı tebrik edildi ve destek mesajları iletildi.

Babaeski’de Yapılacak Projeler Masaya Yatırıldı Babaeski’de Yapılacak Projeler Masaya Yatırıldı

Ziyaretin ardından, AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Nil Aktaş’ın sporda elde ettiği başarıların gençler için bir motivasyon kaynağı olduğunu ve bu tür başarıların artarak devam etmesini temenni ettiklerini belirtti. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’İl Başkanımız Yunus Ercan Dağtaş, İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı, Teşkilat Mensuplarımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte; Bayanlar U 17 klasmanında Avrupa Güreş Şampiyonu olan Milli Sporcumuz, Hemşerimiz Nil Aktaş'ı ve ailesini Turgutbey köyümüzde ziyaret ederek tebriklerimizi ilettik. Milli Sporcumuz Nil Aktaş'a Milli Formamız ile çıkacağı müsabakalarda, spor hayatında başarılar diliyoruz.’’

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay