AK Parti Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın, partinin ilçe yönetimi ve yürütme kurulu üyeleriyle haftalık olağan toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantıda, teşkilatın güncel durumu, yapılan çalışmaların değerlendirmesi ve gelecek haftaya dair planlamalar ele alındı.

Başkan Aydın, yaptığı açıklamada, "Haftalık olağan ilçe yönetim ve yürütme kurulu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Teşkilat çalışmalarımızı değerlendirip haftalık planlarımızı oluşturuyoruz. Biriz, beraberiz." ifadeleriyle toplantının önemine vurgu yaptı.

Toplantıda, ilçedeki son gelişmeler, yapılan çalışmaların etkinliği, ve gelecek döneme ilişkin stratejiler masaya yatırıldı. Teşkilatın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi, hedeflerine daha etkin bir şekilde ulaşması için önemli olduğu vurgulandı.

Parti yöneticileri, teşkilat içindeki uyumun ve koordinasyonun sağlanması adına bu tür toplantıların düzenli olarak yapılmasının önemine değindiler. Ayrıca, halka daha etkin ve verimli hizmet sunabilmek için sürekli olarak çalışmaların gözden geçirilmesi ve iyileştirilmesi gerektiği üzerinde duruldu.

AK Parti Vize İlçe Teşkilatı, halkın beklentilerine cevap verebilmek ve ilçenin kalkınması için var gücüyle çalışmayı sürdüreceklerini belirtti. Bu doğrultuda, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, ilçenin her alanda daha ileriye gitmesi için gayret gösterileceği vurgulandı.

Başkan Kayalı’dan Celaliye Köyüne Ziyaret Başkan Kayalı’dan Celaliye Köyüne Ziyaret

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay