AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Tuzcu ve Özdemir ailelerinin kıymetli evlatları Ayşe ve Ahmet Faruk’un düğün cemiyetine büyük bir katılım gösterdi. Düğün törenine, İlçe Başkan Yardımcısı Hatice Meral Kendir, Kadın Kolları Başkanı Fatma Merve Durak ve Belediye Meclis Üyemiz Esra Akkuş da iştirak ederek çiftin mutluluğunu paylaştı.

Tuzcu ve Özdemir ailelerinin genç çiftleri Ayşe ve Ahmet Faruk, düğünlerinde aile büyükleri ve dostlarıyla birlikte olmanın sevincini yaşadılar. AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı’nın yöneticileri, düğün sırasında çiftin ve ailelerin yanında olarak destek verdiler. İlçe Başkan Yardımcısı Hatice Meral Kendir, Kadın Kolları Başkanı Fatma Merve Durak ve Belediye Meclis Üyesi Esra Akkuş, düğünün her aşamasında çiftin ve konukların mutluluğunu paylaştılar.

Düğün töreni, samimi ve coşkulu bir atmosferde gerçekleşti. Konuklar, çiftin mutlu gününde onlara destek oldular ve kutlamalara eşlik ettiler. AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı adına yapılan açıklamada, Ayşe ve Ahmet Faruk çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilendi. Ayrıca, Tuzcu ve Özdemir aileleri tebrik edilerek, mutluluklarının daim olması temenni edildi.

Vekil Gündoğdu’dan Anayasa Tartışmasına Tepki Vekil Gündoğdu’dan Anayasa Tartışmasına Tepki

Haber: Arzu Dursun Atay

Editör: Arzu Dursun Atay