İlçe Teşkilatı’ndan Ahmet Yılmaz’a Ziyaret İlçe Teşkilatı’ndan Ahmet Yılmaz’a Ziyaret

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, il yönetim kurulu üyeleri ile haftalık olağan toplantıyı gerçekleştirdiklerini duyurdu. Toplantının ardından yaptığı açıklamada, Dağtaş, “İl Yönetim Kurulumuz ile haftalık olağan toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun,” ifadelerini kullandı.

Toplantıda il genelinde yürütülen çalışmaların değerlendirildiği ve ilerleyen dönemde yapılacak faaliyetlerin planlandığı belirtildi. AK Parti Kırklareli teşkilatı, bölgedeki sorunları ve çözüm önerilerini ele alarak, parti çalışmalarını daha etkin bir şekilde sürdürmeyi hedefliyor.

Toplantıda, Kırklareli genelinde yürütülen faaliyetlerin durumu, vatandaşların talepleri, parti teşkilatının sahada karşılaştığı sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri üzerinde duruldu.

AK Parti Kırklareli teşkilatı, il genelindeki yatırımların takibini sürdürerek, vatandaşların beklentilerini karşılamaya yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini belirtti. Toplantıda ayrıca, il genelinde yapılması planlanan sosyal, ekonomik ve kültürel projeler de gündeme getirildi. Bu projeler kapsamında vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetler üzerinde duruldu.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay