Kaymakam Balaban’ın Aile Ziyaretleri Devam Ediyor Kaymakam Balaban’ın Aile Ziyaretleri Devam Ediyor

AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları, örnek bir dayanışma örneği sergileyerek, Mali ve İdari İşler Birim Başkanı Sedanur Akcan’ın kına gecesine katıldı. İl Kadın Kolları Başkanı Canan Genim önderliğindeki yönetim kurulu üyeleri, Sedanur & Raif çiftinin bu özel gününde yanlarında oldular. Kına gecesi programında, AK Kadın Kırklareli üyeleri, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi ve bu anlamlı gecede sevinçlerini paylaştı.

Coşkulu bir atmosferde geçen programda, Başkan Canan Genim ve ekibi, Sedanur Akcan ve Raif'in mutluluğunu paylaşarak kına gecesine renk kattılar. Yapılan dualar ve geleneksel kına ritüelleriyle devam eden gecede, sıcak ve samimi anlar yaşandı. Başkan Genim, AK Kadın Kırklareli olarak her zaman genç çiftlerin yanında olduklarını belirtti ve bu tür programlarla toplumsal dayanışmayı pekiştirdiklerini vurguladı.

Sedanur & Raif çifti, kendilerini yalnız bırakmayan AK Kadın Kırklareli ekibine teşekkür ederek, bu anlamlı gecede yanlarında olan herkese minnettar olduklarını dile getirdi. Gecenin sonunda, hatıra fotoğrafları çekildi ve çift, kına gecesinin tadını çıkararak yeni hayatlarına ilk adımı attılar.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay