AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları Başkanı Enes Aydın Gün, teşkilat üyeleriyle birlikte İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Esra Tosuner’in ablası Duygu ve Mehmet çiftinin düğün törenine katıldı. Ailelerin bu mutlu gününde yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Enes Aydın Gün, genç çifte ömür boyu mutluluk dileklerini iletti.

Gençlik Kolları Başkanı Gün, düğün törenine dair yaptığı açıklamada, “İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyemiz Esra Tosuner’in ablası Duygu ve Mehmet çiftinin düğün törenine teşkilatımızla katılım sağladık. Değerli ailelerimizi tebrik eder, çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerim,” dedi.

TMMOB Kırklareli, Mühendislik ve Mimarlık Haftası’nda Tören Düzenleyecek TMMOB Kırklareli, Mühendislik ve Mimarlık Haftası’nda Tören Düzenleyecek

Düğün törenine katılan teşkilat üyeleri, çiftin ve ailelerinin sevincine ortak olarak desteklerini sundular. Aileler, bu anlamlı günde bir arada olmaktan ve gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Törene katılan misafirler, genç çiftin mutluluklarını paylaşarak hatıra fotoğrafları çektirdi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner