Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, beldenin tamamını kapsayan doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. 2015 yılında başlayan ve türlü zorluklarla karşılaşılan süreç, 5. ve son etap çalışmaların bitirilmesiyle birlikte sona erdi.

Başkan Altıntaş, Ahmetbey tarihinin en büyük yatırım faaliyeti olarak nitelendirdiği bu projenin ardından, üstyapı ve yol yapım çalışmalarına hızla devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, GAZDAŞ çalışanları, belediye personeli ve geçmiş dönem belediye meclis üyelerine katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı

Başkan Altıntaş, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Vize, Pınarhisar ve Evrensekiz güzergahlarındaki ana caddelerimizde, 3 mahallemizdeki 58 sokakta gerçekleşen son kazı çalışmaları ile tamamlanan 5. ve son etap doğalgaz altyapı çalışması sonucunda, toplamda 1400’e yakın abonemizin yararlanabileceği, 1310 servis kutusu ve toplam 50 kilometreye yakın ana hat ve servis hatları ile Ahmetbey’de doğalgaz kullanmak isteyen tüm konut ve işyerlerini kapsayacak bir çalışma tamamlanmış oldu.

Belediyemizce gerçekleştirilen, Ahmetbey tarihinin en büyük yatırım faaliyeti olan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapı çalışmalarımızın ardından gerçekleştirilen bu büyük doğalgaz altyapı yatırımı ile beldemiz ve hemşehrilerimiz için zahmet ve maliyetlerin daha da azalacağı yeni bir dönem başlıyor.

Belediye altyapısı ve doğalgaz hatları tamamlanan cadde ve sokaklarımızda başlattığımız üstyapı, yol yapımı çalışmalarımızı, doğalgaz hatları da tamamlanan, beldemizin tüm cadde ve sokaklarında hızlı bir yeni yol ve üstyapı çalışmaları süreci ile devam ettireceğiz.

Başta GAZDAŞ çalışanları ve belediye çalışanlarımız olmak üzere, 2014-2019 ve 2024 dönemleri belediye meclis üyelerimize bu sürece katkıları sebebiyle teşekkür ediyorum.”

Haber: H. Murat Taner
 

Muhabir: Hacı Murat Taner