Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, belediyeye bağlı Deniz Güneş Gündüz Çocuk Bakım/Oyun Evi'nin 2024-2025 yeni dönem ön kayıtlarının başladığını açıkladı. Başkan Altıntaş, yaptığı açıklamada, çocukların okul öncesi gelişimlerini desteklemek için eğitici, eğlenceli, çağdaş ve bilimsel yaklaşımların ön planda olduğu bir ortam sunduklarını belirtti.

Lüleburgaz'da Safkan Atların Sağlık Kontrolleri Sürüyor Lüleburgaz'da Safkan Atların Sağlık Kontrolleri Sürüyor

Altıntaş, “Eğitici, eğlenceli, çağdaş ve bilimsel, çocuklarımızın okul öncesi gelişimlerini destekleyen, şefkat, ilgi ve sevginin ön planda olduğu, zengin içerikli oyun ve aktiviteleriyle dopdolu bir döneme beraber başlayalım,” ifadelerini kullanarak aileleri ve çocukları bu yeni dönemde Ahmetbey Belediyesi'nin tesislerini tanımaya davet etti.

Belediyenin çocuk bakım ve oyun evinde sunulan hizmetler arasında, çocukların hem eğlenerek öğrenmelerini sağlayacak oyun ve aktiviteler hem de onların fiziksel, zihinsel ve duygusal gelişimlerine katkı sunacak eğitim programları yer alıyor. Başkan Altıntaş, “Bizleri, faaliyetlerimizi, samimi ve tertemiz tesislerimizi tanımanız için sizi de bekliyoruz,” diyerek tüm Ahmetbey halkını bu modern ve donanımlı tesislere davet etti.

Yeni dönem ön kayıtlarının başlamasıyla birlikte, Deniz Güneş Gündüz Çocuk Bakım/Oyun Evi'nin, çocukların güvenli ve sevgi dolu bir ortamda eğitim alması için gereken tüm imkanları sunduğu vurgulandı. Başkan Altıntaş, Ahmetbey Belediyesi'nin her zaman çocukların ve ailelerin yanında olduğunu ve onların en iyi şekilde gelişim göstermeleri için çalıştıklarını ifade etti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner