Ahmetbey Güvenspor yönetimi, son dönemde gerçekleştirdiği bilgilendirme ve danışma toplantısının ardından 2024-2025 sezonu için finansal zorluklarla karşı karşıya kaldıklarını açıkladı. Yapılan toplantıya katılan kulüp sevdalılarına teşekkür eden yönetim, 2023-2034 genel mali tabloyu paylaşarak önümüzdeki sezon için tahmini bütçe üzerinde fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Ancak, 2024-2025 sezonu için gereken bütçenin oluşturulamadığı ve bu konuda çözüm bulunamadığı ifade edildi. Yönetim, yeni bir yönetim talibinin çıkmadığını ve genel görüşün mevcut yönetimin devamı yönünde şekillendiğini açıkladı.

Gerçekleştirilen toplantının sonucunda Ahmetbey Güvenspor yönetiminin, 2024-2025 yılı sportif faaliyetlerine katılamama kararını aldığını duyuran yönetim, bu kararın arkasında olduklarını kamuoyuna saygıyla duyurdu.

Galatasaray ile Gaziantep FK 11. randevuda Galatasaray ile Gaziantep FK 11. randevuda

Toplantı hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Yapmış olduğumuz bilgilendirme ve danışma toplantısını gerçekleştirdik. Toplantısına katılım gösteren tüm Ahmetbey Güvenspor sevdalılarına yönetimimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yapmış olduğumuz toplantıda 2023-2034 genel mali tablo paylaşılmış, 2024-2025 sezonu tahmini bütçe üzerinde fikir alışverişinde bulunulmuştur. 2024-2025 sezonunda gerekli olan bütçe oluşturulamamış ve oluşturulabilmesi için çözüm bulunamamıştır. Ahmetbey Güvenspor yönetimini talip olan çıkmamış ve mevcut yönetimin devamı konusunda genel görüş bildirilmiştir. Bugün yapılan toplantı sonucunda yönetim kurulunun almış olduğu 2024-2025 yılı sportif faaliyetlerine katılamama kararının arkasında olduğunu kamuoyuna saygıyla duyurulur.” 

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay