Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, ilimizde Afet ve Acil Tıp sempozyumu düzenledi. Sempozyum, Kırklareli Valisi Uğur Turan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Demirci, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit ve birçok sağlık yöneticisi, acil tıp uzmanı, acil hekimi, tıp öğrencisi, UMKE ve 112 ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinlikte, acil tıp hizmetlerinin önemi, afet durumlarında sağlık hizmetlerinin yönetimi ve acil tıp alanındaki yenilikler üzerine çeşitli sunumlar yapıldı. Katılımcılar, sempozyum boyunca bilgi ve deneyimlerini paylaşarak, acil sağlık hizmetlerinin kalitesini artırma hedefini güçlendirdiler.

Sempozyum, katılımcıların büyük ilgisini çekerek, sağlık alanındaki iş birliği ve dayanışmayı pekiştirdi. İl Sağlık Müdürlüğü, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve sağlık camiasının gelişimine katkı sağlayacağını duyurdu.

Konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

Nöbetçiler Görev Başındaydı Nöbetçiler Görev Başındaydı

“Sempozyum Sayın Valimiz Uğur Turan, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Şengörür, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Demirci, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit, sağlık yöneticileri, acil tıp uzmanları, acil hekimleri, tıp öğrencileri, UMKE, 112 ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirildi.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay