Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kırklareli Şubesi, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı gençlerle bir araya gelerek, gençlik örgütünü kurdu. Şube Başkanı Erdem Erdin, Cumhuriyet’in teminatı olan gençlerle daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerleyeceklerini belirterek, gençlerin enerjisi ve kararlılığının Atatürk Cumhuriyeti’nin yolunu aydınlatacağını vurguladı.

Başkan Erdin, gençlerin katkılarının ve çalışmalarının büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Atatürkçü Düşünce Derneği Kırklareli Şubesi olarak, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı gençlerimizle gururla bir araya geldik.  Bugün, gençlik örgütümüzü kurarak Cumhuriyetimizin teminatı olan gençlerimizle daha aydınlık bir geleceğe yürüyoruz. Gençlerin enerjisi ve kararlılığı, Atatürk Cumhuriyeti'nin yolunu daima aydınlatacak. Birlikte daha güçlü ve daha kararlı adımlar atacağız! Teşekkürler gençler, yolumuz uzun ama başaracağımıza inancımız tam!” ifadelerini kullandı.

6 Şubat’ın ardından 23 ilde afet risk çalışmaları tamamlandı 6 Şubat’ın ardından 23 ilde afet risk çalışmaları tamamlandı

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner