Yeniden Refah Partisi Gençlik Ziyareti Yeniden Refah Partisi Gençlik Ziyareti

Demokrat Parti'nin Vize Belediye Başkan Adayı Selçuk Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında desteklerini esirgemeyen Vizeli hemşehrilerine teşekkürlerini iletti. Yılmaz, kalbi ve desteği her zaman yanlarında olan tüm destekçilerinin katkılarının kendisi için büyük bir güç olduğunu vurguladı.

Aday Yılmaz, seçim sürecinin sorunsuz bir şekilde geçmesinde emeği geçen tüm siyasetçilere, emniyet teşkilatına ve seçim kuruluna da teşekkürlerini iletti. Her akşam seçim çalışmalarında yanlarında olan ve güvenliği sağlayan emniyet teşkilatına özel bir vurgu yaparak, desteklerinden dolayı minnettarlığını dile getirdi. Son olarak, Yılmaz, seçimin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunarak, katılımcılara teşekkür etti ve desteklerinin kendilerine güç verdiğini belirtti.

Aday Yılmaz, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Çok değerli Vizeli hemşehrilerim, seçim çalışmalarımızda bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Akşamları bizimle yürüyen, kalbi bizde olup da yürüyemeyen benim çok iyi bildiğim tüm arkadaşlarımın desteği de benim için ayrı güç olduğunu çok iyi biliyoruz. Seçimin güzel bir şekilde sonuçlanacağını da çok iyi biliyoruz. Sorunsuz bir seçim çalışması olması da ayrı bir güzellik, tüm siyasetçilerimize de teşekkür ediyoruz. Ayrıca seçim çalışmalarımızda her akşam yanımızda olan emniyet teşkilatına ve seçim kuruluna da teşekkür ediyor, seçimimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.’’

Haber: H. Murat Taner