AK Parti Babaeski Belediye Başkan Adayı Fırat Yayla, seçim öncesi son mitingini dün akşam Hacı Hasan Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Kalabalık bir katılımın sağlandığı mitingde Yayla, Babaeski halkına hitap etti.

Yayla, konuşmasında Babaeski halkının kendisine gösterdiği sevgi ve desteğe teşekkür ederek, bu destekle Babaeski'nin daha güzel yarınlara ulaşacağına inandığını belirtti. Babaeski'nin geleceği için birlikte mücadele etme çağrısı yapan Yayla, herkesin desteğiyle Babaeski'yi daha yaşanabilir bir yer haline getireceklerini vurguladı.

Seçim çalışmaları boyunca gerçekleştirilen mitinglerin ve yürüyüşlerin son olmadığını belirten Yayla, 31 Mart'tan sonra da birlik ve beraberlik içinde çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Hemşehrilerine teşekkür ederek konuşmasını sonlandıran Yayla, birlikte güzel günlerin geleceğine olan inancını dile getirdi.

Yayla, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Sevgili hemşerilerim, 29 Mart’ta Hacı Hasan Mahallesi’nde gerçekleştirdiğimiz son mitingimizde sizlerle buluşmak, sevgimizi, coşkumuzu ve umudumuzu birlikte paylaşmak benim için çok kıymetli. Biliyorum ki, bizim sevgimiz karşılıklı! Her birinizin desteği ve inancıyla, Babaeski’mizi en güzel yarınlara birlikte kavuşturacağız!

Tüm mitinglerimiz, tüm yürüyüşlerimiz, tüm sohbetlerimiz çok güzel ve dolu dolu geçti. Fakat bu günlerimiz, bu gecelerimiz son olmayacak! 3 1 Mart’tan sonra tüm günlerimizi bayram edasıyla kutlamaya hep birlikte devam edeceğiz!  Tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum, hepiniz çok güzeldiniz ve iyi ki varsınız!’’

Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Haber: Arzu Dursun Atay