Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Özgür Terzioğlu, adil ve çağdaş bir yönetim anlayışıyla Lüleburgaz için önemli projelerini açıkladı. Terzioğlu'nun ifadelerine göre, "Yaşamsal Kalite Yönetimi" ile şehrin her alanında yaşayan canlıların haklarını koruyacak ve yaşam alanlarını geliştirecekler.

Bu kapsamda, sokak hayvanlarından Lüleburgaz Deresi'ne kadar tüm canlıların yaşam alanlarını korumayı hedeflediklerini belirten Terzioğlu, beslenme ve sağlık hizmetlerini finanse edebilecek alt yapıyı "köy modeli" çalışmasıyla oluşturacaklarını ifade etti. Agrotech köy çalışmalarıyla birlikte veteriner kliniği kuracaklarını ve barınaktaki hayvanlara sahip çıkacaklarını açıkladı. Ayrıca, köy modelinde biyoenerji, kompost ve gübre üretimi, tohum bankası, fidan ve süs bitkisi üretimi gibi alanlarda çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Terzioğlu, yaptığı açıklamada, ‘’Adil bir yaşam için "Yaşamsal Kalite Yönetimi" anlayışıyla çağdaş bir yönetim geliştiriyoruz. Böylelikle sokak hayvanları dahil Lüleburgaz deresi, kırsalında yaşayan canlıların yaşam alanlarını koruyacağız.

Beslenme ve sağlık hizmetlerini finanse edebilecek alt yapıyı "köy modeli" çalışmamız ile üstleneceğiz. Agrotech köy çalışmamızda veteriner kliniğimiz olacaktır.

Barınakta hayvan sever kimseler istihdam edilecektir.

Bizler ilk olarak kırsal alanın doğru planlanması için "iklimsel değişim ve uyum müdürlüğü" açarak agrotech köy modelini çalışacağız;

Köy modelinde

- mama ve yem üretim tesisi

-veteriner kliniği

-bio enerji

-kompost ve gübre üretimi

-tohum bankası

-fidan ve süs bitki üretimi

-yeni tarım teknolojilerinin takibi yapılacaktır. ‘’ ifadelerini kullandı.

Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin yeni genel başkanı oldu Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin yeni genel başkanı oldu

Haber: Arzu Dursun Atay