Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, AK Parti Lüleburgaz Seçim Koordinasyon Geçmiş Dönem Başkanı ve İlçe Önceki Dönemler Yürütme Kurulu Üyesi Ensar Azizoğlu'nun babası Abbas Azizoğlu'nun cenaze törenine katılım sağladı. Törende, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, Babaeski İlçe Başkanı Ali Alkan ve teşkilat üyeleri de yer aldı.

Cenaze töreninde duygusal anlar yaşanırken, Abbas Azizoğlu için dualar edildi. İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş ve diğer teşkilat üyeleri, merhuma Allah'tan rahmet dileyerek, Ensar Azizoğlu ve ailesine başsağlığı dileklerini ilettiler. AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Azizoğlu ailesinin acısını paylaşarak, bu zor günlerinde yanlarında olduklarını ifade etti.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, “AK Parti Lüleburgaz Seçim Koordinasyon Geçmiş Dönem Başkanımız ve İlçe Önceki Dönemler Yürütme Kurulu Üyemiz Ensar Azizoğlu'nun babası Abbas Azizoğlu'nun cenaze törenine; İl Başkanımız Yunus Ercan Dağtaş, İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı, Babaeski İlçe Başkanımız Ali Alkan ve Teşkilatımız ile birlikte katılım sağladık. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay