AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, partisinin 2028 yılına ve geleceğe yönelik hedeflerini belirlemek amacıyla yapılan 8. Olağan Kongre süreci hazırlık toplantısına katıldı. Kongre komisyon ekibiyle birlikte gerçekleştirilen toplantıda, kongre süreci boyunca izlenecek yol haritası ve hazırlık çalışmaları ele alındı.

Kayalı, Evrensekiz Kadın Kolları’nı Ağırladı Kayalı, Evrensekiz Kadın Kolları’nı Ağırladı

Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Dağtaş, “Kongre komisyon ekibimiz ile AK Parti’mizi 2028’e ve geleceğe taşıyacak 8. Olağan Kongre sürecimizi ve hazırlıklarımızı konuştuğumuz toplantımızda aldığımız kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi. Dağtaş, toplantıda alınan kararların partinin 2028 hedeflerine ulaşmasında önemli rol oynayacağını ifade etti.

Parti yetkilileri, kongre sürecinin başlamasıyla birlikte yeni projelerin ve hedeflerin Kırklareli'nde vatandaşlarla buluşturulması için çalışmalara hızla devam edeceklerini belirtti. Dağtaş, toplantıya katılan tüm komisyon üyelerine teşekkür ederek, kongre sürecinin ülke ve il için hayırlı olmasını temenni etti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner