Balkan Yarımadası Göçmenleri Derneği (BAL-GÖÇ) Trakya Başkanı Veli Öner, 22 Eylül Pazar günü Lüleburgaz Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenecek olan 8. Balkan Rumeli Trakya Buluşması hakkında açıklamalarda bulundu. Etkinlik, Lüleburgaz Belediyesi Kent Ormanı’nda gerçekleştirilecek ve Balkanlar’ın Süper Starı Toni Storaro'nun sahne alacağı bu büyük buluşmaya, Türkiye ve Balkanlar’dan birçok halk oyunu grubu, gösteri ekibi ve DJ katılacak.

Etkinlik ücretsiz olacak ve tüm halkın katılımına açık olacak. Başkan Veli Öner, Lüleburgaz Kent Ormanı’nda düzenlenecek olan bu etkinlikte halkın doyasıya eğleneceğini ve Balkan kültürünün tanıtılacağını belirtti. Etkinliğe tüm halk davet edildi.

Çocuklar Mask Atölyesi Etkinliğinde Buluşacak Çocuklar Mask Atölyesi Etkinliğinde Buluşacak

Başkan Öner, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “22 Eylül Pazar (2024) Derneğimiz BAL-GÖÇ Trakya ve Lüleburgaz Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek olan 8. Balkan Rumeli Trakya Buluşmasında, Balkanlar’ın Süperstarı Toni Storaro sahne alacaktır.

Balkanlar’dan ve Türkiye’den birçok halk oyunları gurupları, gösteri ekipleri, DJ’lerin ve misafirlerin de katılacağı etkinlik Lüleburgaz Belediyesi Kent Ormanında yapılacaktır. Ücretsiz olan etkinliğine tüm halkımız davetlidir.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay