Komşu köye geçiş için arazisini kullandılar, tepki amacıyla tel örgü çekti Komşu köye geçiş için arazisini kullandılar, tepki amacıyla tel örgü çekti

Lüleburgaz Belediyesi, kentin geleceğini şekillendirecek 2025-2029 Stratejik Planını meclis oturumunda görüştü ve karara bağladı. Belediye Başkanı Murat Gerenli, tüm paydaşların katkıları ile hazırlanan bu planın, çağdaş ve laik bir cumhuriyet kenti olan Lüleburgaz’ın yolunu aydınlatacağına inandığını belirtti.

Başkan Gerenli, “Bu kentte birlikte yaşadığımız tüm paydaşlarımızın katkıları ile hazırladığımız 2025-2029 Stratejik Planımızı meclisimizce görüşerek karara bağladık. Çağdaş ve laik cumhuriyet kenti Lüleburgaz için değerli ve yol gösterici olacağına inanıyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Stratejik plan, kentin gelişimi, altyapı projeleri ve sosyal hizmetlerle ilgili önemli adımların atılmasını öngörüyor. Belediye, bu planın uygulamasıyla Lüleburgaz’ın modern, yaşanabilir bir kent olma yolunda önemli ilerlemeler kaydedeceğini vurguladı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner