Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, 19 Eylül’de başlayacak ve dört gün sürecek 15. Kırklareli Yayla Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri ile ilgili bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Kent Konseyi Başkanı Yasemin Ertaş ile birlikte düzenlenen toplantıya, yerel basın mensupları katıldı.

Başkan Bulut, şenliklerin içeriği ve etkinlikler hakkında basına bilgilendirmelerde bulunarak, şenliğin Kırklareli’nin kültürel mirasına katkı sağlayacağını vurguladı. Ayrıca, basın mensuplarının şenlik süresince yapacağı haberlerin önemine değinerek, tüm etkinliklerde emeği geçen basın mensuplarına teşekkür etti.

Başkan Bulut, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Kırklareli Kent Konseyimiz ve Belediyemizin birlikte düzenlediği, 19 Eylül’de başlayacak ve 4 gün devam edecek olan, 15. Kırklareli Yayla Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri ile ilgili basın toplantımızı, Kent Konseyi Başkanımız Yasemin Ertaş ile birlikte, değerli basın mensuplarımızın katılımı ile gerçekleştirdik.

Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek

Basınımızın değerli temsilcilerini, şenliğimizin içeriği ve etkinliklerimiz konusunda bilgilendirdik.

Tüm programlarımızda ve etkinliklerimizde yoğun bir mesai harcayıp, emeklerini habere dönüştüren basın mensuplarımıza, katılımları için teşekkür eder, görevlerinde kolaylıklar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner