Vize Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen 100. Yıl Sosyal Tesisleri'nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çelik konstrüksiyondan yapılan sosyal tesisin içinde yer alacak bölümler, gelin damat odası, orkestra alanı ve WC gibi alanların ayrımı da tamamlanmış durumda. Projenin hızlı ilerlemesi, halkın sabırsızlıkla beklediği bu tesisin kısa sürede tamamlanacağına işaret ediyor.

Belediye Başkanı Ercan Özalp, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Halkımızın talepleri üzerine gerçekleştirmekte olduğumuz sosyal tesis projemiz ilçemiz için gerçek bir ihtiyaç. 1000 m² kapalı alan, 1000 m² açık alan üzerinde 1500 kişi kapasiteli yaptığımız tesisimizi en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunmaya çalışıyoruz. Kapalı alan çalışmalarının ardından açık alan ve çevre düzenlemesi gerçekleşecek," dedi.

Başkan Özalp, tesisin işletmesinin Vize Belediyesi tarafından yapılacağını ve kiralamak isteyen vatandaşların hem kapalı hem de açık alanları kullanma hakkına sahip olacağını belirtti. "Bu tesis, halkımızın çeşitli etkinliklerini rahatça gerçekleştirebileceği bir mekân olacak. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun," diyerek sözlerini tamamladı.

Kırklareli'nde Gaziler Günü törenlerle kutlandı Kırklareli'nde Gaziler Günü törenlerle kutlandı

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner