Lüleburgaz Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Murat Gerenli, seçim çalışmaları kapsamında Lüleburgazlı vatandaşlarla bir araya geldi. Binlerce vatandaşla dün akşam buluşan Gerenli, şehrin geleceği için birlikte adımlar atmaya çağırdı.

MHP Heyeti Kırklareli’nde MHP Heyeti Kırklareli’nde

Gerenli, yaptığı açıklamada, Lüleburgaz'ın çağdaş Cumhuriyet kenti kimliğini koruyarak aydınlık yarınlarına doğru ilerlemesi gerektiğini vurguladı. Bu doğrultuda, Lüleburgaz'ı karanlığa teslim etmeyeceklerini belirten Gerenli, şehrin her kesiminden gelen destekle birlikte bu hedefe ulaşacaklarına inandığını ifade etti.

Gerenli, seçim çalışmalarında Lüleburgazlıların talep ve beklentilerini dikkate alarak şehrin her alanında gelişimi ve ilerlemeyi hedeflediklerini söyledi. Lüleburgaz'ın potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için çaba harcayacaklarını dile getiren Gerenli, katılımcılara teşekkür ederek desteklerinden dolayı minnettarlığını belirtti.

Gerenli, yaptığı açıklamada, ‘’Dün akşam Lüleburgaz sevdalısı binlerce komşumuzla aydınlık yarınlarımız için yürüdük. Çağdaş cumhuriyet kenti Lüleburgaz'ımızı asla karanlığa teslim etmeyeceğiz!’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay