Öğrencilere Teknolojinin Doğru Kullanımı Anlatıldı Öğrencilere Teknolojinin Doğru Kullanımı Anlatıldı

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, öğrencilerin coşkulu katılımıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Kampüs genelinde düzenlenen etkinlikler, çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.

Okulun bando takımının enerjik gösterisiyle başlayan kutlamalarda, öğrenciler çeşitli atölye etkinliklerine katılarak eğlenceli vakit geçirdi. Boyama etkinlikleri, el sanatları atölyeleri ve oyun alanları, öğrencilerin yaratıcılığını ve birlikte eğlenme ruhunu destekledi.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü'nün 23 Nisan kutlamaları, öğrencilerin eğlenceli ve öğretici etkinliklere katılımıyla dolu dolu geçti. Bu anlamlı gün, çocukların bir araya gelerek mutlu ve neşeli bir şekilde vakit geçirmesine olanak tanıdı. Yapılan açıklamada, ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklarımızla birbirinden eğlenceli sahnelere imza attık. Öğrencilerimizden oluşan bando takımımızın gösterisiyle beraber, atölye etkinliklerimizde çocukların yüzünde gülümsemeye ortak olduk.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay