AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, haftalık olağan yürütme ve yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı'nın başkanlık ettiği toplantıda, teşkilatın çalışmaları, güncel konular ve gelecekteki projeler ele alındı.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, yaptığı açıklamada, “Haftalık Olağan Yürütme ve Yönetim Kurulu Toplantımızı İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı riyasetinde gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun” ifadelerini kullandı.

Toplantıda, parti içi çalışmaların değerlendirilmesi ve yaklaşan etkinlikler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.  Yönetim kurulu üyeleri, toplantı sırasında çeşitli konularda görüş ve önerilerini paylaşarak, teşkilatın daha verimli ve etkili çalışması için fikir birliğine vardılar. Toplantının sonunda, alınan kararların en kısa sürede hayata geçirilmesi ve belirlenen hedeflere ulaşılması için gerekli adımların atılması kararlaştırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Putin ile Beşar Esed’e bir davetimiz olabilir" Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Putin ile Beşar Esed’e bir davetimiz olabilir"

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay