Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, dün saat  17.30 sıralarında Pınarhisar yolu üzerinde çıkan yangına tüm ekiplerin hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ettiğini açıkladı. Başkan Çevikbaş, yangının kontrol altına alınmasında gösterilen özverili çalışmalardan dolayı belediye personeline teşekkür ederek, vatandaşları dikkatli ve duyarlı olmaya çağırdı.

Başkan Çevikbaş yaptığı açıklamada, “17.30 sıralarında Pınarhisar yolu üzerinde çıkan yangına tüm ekiplerimiz ile müdahale edildi. Tüm vatandaşlarımızın sıcak havalarda izmarit ve cam şişeleri atmamaları konusunda duyarlı olmalarını önemle rica ediyoruz. Tüm belediye personelime özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Ehliyetsiz sürücü tersten geldi, trafik polisini böyle ezdi Ehliyetsiz sürücü tersten geldi, trafik polisini böyle ezdi

Yangın, sıcak hava ve kuru otların etkisiyle kısa sürede büyürken, belediye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı. Çevikbaş, yaz aylarında artan yangın riskine dikkat çekerek, özellikle sıcak havalarda vatandaşların daha dikkatli olmalarını ve çevreye atılan izmarit ile cam şişelerin yangın riski oluşturabileceğini belirtti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner