Kiraz Festivalinde Macar Günü de kutlanacak Kiraz Festivalinde Macar Günü de kutlanacak

Lüleburgaz Belediyesi, kültürel etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde (LYSA) tamamı belediye personelinden oluşan Lüleburgaz Belediyesi Tiyatro Topluluğu'nun Orta Oyunu sahnelendi.

Sanatın ve kültürün önemine vurgu yapan bu etkinlikte, Lüleburgaz Belediyesi personelinin tiyatro tutkusu ve yetenekleri izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Orta Oyunu'nun unutulmaz karakterleri ve mizahi sahneleri, seyircilere keyifli bir akşam yaşattı.

Lüleburgaz Belediyesi adına yapılan açıklamada, tiyatro topluluğunun performansından dolayı tüm sanatseverlere teşekkür edilerek, tiyatronun öneminin vurgulanması ve sanatın şehir hayatına kazandırdığı değerlerin altı çizildi. Tiyatro etkinliklerinin devam edeceği belirtilirken, toplumun kültürel ve sanatsal gelişimine katkıda bulunmaya devam edileceği ifade edildi. Yapılan açıklamada, ‘’Bu akşam LYSA'da tamamı belediye personelimizden oluşan Lüleburgaz Belediyesi Tiyatro Topluluğu'nun Orta Oyunu gerçekleştirildi. Tüm sanatseverlerimize gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz. Yaşasın tiyatro!’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay