Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Büyükkarıştıran'da seçim koordinasyon toplantısı düzenledi. Teşkilat Başkanı Ersen Aydın'ın yönetiminde gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkan Adayı Rasim Vatansever, Belde Başkanı İlyas Ekşioğlu ve diğer parti üyeleri ile birlikte bölge halkı da katılım sağladı.

Toplantıda, seçim sürecinin detayları, stratejiler ve halkın beklentileri üzerinde duruldu. AK Parti, Büyükkarıştıran için büyük bir kararlılıkla hareket ettiğini ve seçim çalışmalarını titizlikle yürüttüğünü vurguladı. Katılımcılar, bölgenin ihtiyaçlarına yönelik çözüm odaklı projelerin geliştirilmesi ve bölge halkının refahının artırılması konusunda fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Büyükkarıştıran. Teşkilat Başkanımız Ersen Aydın riyasetinde; Belediye Başkan Adayımız Rasim Vatansever, Belde Başkanımız İlyas Ekşioğlu, Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ve Hemşehrilerimizin katılımıyla Seçim Koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Büyükkarıştıran için hazırız kararlıyız.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay