Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü öğrencileri, uluslararası etkileşimi artırmak ve kültürel alışverişi teşvik etmek amacıyla düzenlenen International Friendship eTwinning projesi kapsamında önemli bir etkinliğe imza attılar. Öğrenciler, projenin bir parçası olarak Çek Cumhuriyeti'nin Marovsky Krumlov şehrindeki partner okulla buluşarak unutulmaz bir gün geçirdiler.

Gün boyunca gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle öğrenciler, kültürel alışveriş yapma ve yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı buldular. Hem eğlenceli hem de öğretici olan aktiviteler arasında dil pratikleri, el sanatları atölyeleri ve kültürel etkinlikler yer aldı. Öğrenciler, hem kendi kültürlerini tanıtma hem de farklı kültürleri keşfetme şansı buldular.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Öğrencilerimiz, International Friendship eTwinning projesi kapsamında Çek Cumhuriyeti’nin Marovsky Krumlov şehrindeki partner okulumuzda arkadaşları ile bir araya geldiler, gün boyunca pek çok farklı aktivite ile keyifli vakit geçirdiler.’’ İfadeleri yer aldı.

Küçük Şairler Müftü Hamarat’la Buluştu Küçük Şairler Müftü Hamarat’la Buluştu

Haber: H. Murat Taner