Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen projelerin önemli bir parçası olan "Vizenin Şairleri 3" adlı şiir kitabının sponsorluğunu üstlenen Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, öğrencilerin edebi yeteneklerini ortaya çıkarmak için yapılan bu çalışmaya destek vererek önemli bir katkı sağladı.

Sırbistan’dan Gelen Öğrenciler Kırklareli’nde Sırbistan’dan Gelen Öğrenciler Kırklareli’nde

Bu anlamlı katkı için teşekkürlerini iletmek ve desteklerinden dolayı minnettarlıklarını dile getirmek amacıyla, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, projede görevli öğretmenler ve öğrenciler, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram'ı ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında, başkan Bayram'a eğitim alanındaki desteklerinden ötürü teşekkürlerini ileten heyet, iş birliğinin gelecekte de devam etmesini temenni etti.

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Teşekkür ziyareti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen projeler kapsamında öğrencilerimizin şiirlerinin yer aldığı ''Vizenin Şairleri 3'' şiir kitabımıza sponsor olan Çakıllı Belediye Başkanı Sn. Mehmet Bayram'a İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Recep Akdemir, projede görevli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ziyaret gerçekleştirdiler. Kendilerine eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.’’ İfadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner