Kırklareli Ticaret Borsası ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) iş birliğinde düzenlenen "IPARD Programı Bilgilendirme Toplantısı", Kırklareli Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Toplantı, Kırklareli Vali Yardımcısı Hasan Tanrıseven, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca, Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Yönetim Kurulu Üyeleri, kurum ve kuruluşların temsilcileri ile çok sayıda firmanın katılımıyla gerçekleştirildi.

434977012 929640905835383 3396010639975580390 N

Toplantıda, TKDK Çanakkale İl Koordinatörü Hasan İskender tarafından IPARD III destekleri, başvuru süreci ve uyulması gereken hususlar hakkında detaylı bir sunum yapıldı. Katılımcılara IPARD Programı kapsamında sunulan desteklerin detayları aktarılarak, başvuru süreci hakkında bilgi verildi.

Kırklareli Ticaret Borsası tarafından yapılan açıklamada, ‘’Borsamız ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) iş birliğiyle düzenlenen ” IPARD Programı Bilgilendirme Toplantısı” Kırklareli Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Kırklareli Vali Yardımcımız Hasan Tanrıseven, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürümüz Gökhan Karaca,  Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Altıntel, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, kurum ve kuruluşların temsilcileri ve çok sayıda firmanın katılımıyla gerçekleşen toplantıda;

TKDK Çanakkale İl Koordinatörü Hasan İskender tarafından IPARD III destekleri, başvuru şekilleri ile başvuruda uyulması gereken hususlar gerçekleştirilen sunum ile katılımcılara aktarıldı.’’ ifadeleri yer aldı.

RESTORAN DENEYİMİNİ TEKNOLOJİ İLE BULUŞTURAN REZERVEM, MÜŞTERİ PORTFÖYÜNÜ HIZLA BÜYÜTÜYOR RESTORAN DENEYİMİNİ TEKNOLOJİ İLE BULUŞTURAN REZERVEM, MÜŞTERİ PORTFÖYÜNÜ HIZLA BÜYÜTÜYOR

Haber: H. Murat Taner