Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) Kuruluşu’nun 104. Yıldönümü ve "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ilık, mesajında şunları belirtti:

"104 yıl önce açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, millet iradesiyle aldığı kararlar ve attığı önemli adımlarla kurtuluşun mihenk taşı olmuştur. 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir.' anlayışıyla hareket eden bu millet kendi kaderini, kendi geleceğini, kendi iradesiyle tayin etmiş, Cumhuriyet’in temellerini atmıştır."

Ilık, çocukların geleceğin teminatı olduğunu vurgulayarak, 23 Nisan'ın dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olduğunu belirtti. Mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bugünün çocukları yarının Bilim İnsanları, Öğretmenleri, Mühendisleri, Vekilleri olacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; 'Küçük hanımlar, küçük beyler. Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz' veciz sözleri çok değerlidir."

Son olarak Ilık, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucularını rahmetle anarak, çocukların bayramını kutladı ve tüm dünya çocuklarına sağlık, mutluluk, barış ve kardeşlik dolu günler diledi.

Talay, Genç Çiftin Nikah Akdini İmzaladı Talay, Genç Çiftin Nikah Akdini İmzaladı

 Haber: H. Murat Taner