Öz Sağlık İş SendikaKırklareli Şube Başkanı İbrahim Arı, Şube Başkan Yardımcısı ve işyeri temsilcisi, geleneksel Bayramlaşma programı kapsamında Merkez 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonlarını ziyaret etti. Bayram öncesinde emekçilerin yanında olmak ve onların bayramlarını kutlamak amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, sendika temsilcileri, sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı.

Ziyaret sırasında, mesai saatlerinde görevlerini yerine getiren sağlık çalışanlarına teşekkür edildi ve bayramları kutlandı. İbrahim Arı ve beraberindeki sendika temsilcileri, emekçilerin yoğun tempolarına rağmen gösterdikleri fedakarlıkları takdirle karşıladılar.

Plastik geri dönüşüm ödülleri sahiplerini buldu Plastik geri dönüşüm ödülleri sahiplerini buldu

Öz Sağlık İş Sendikası, bu tür ziyaretlerle üyelerinin yanında olduğunu gösterirken, aynı zamanda onların haklarını korumak ve çalışma koşullarını iyileştirmek için çaba harcadığını da vurguladı. Sağlık çalışanlarının bayramlarını kutlayarak moral ve motivasyonlarını artırmayı hedefleyen sendika, emekçilerle arasındaki dayanışma ve iletişimi güçlendirmeye devam ediyor.

Haber: Hacı Murat Taner