Türk Kızılay Kırklareli İl Merkezi Başkanı Volkan Göç, Kızılay Çocuk Festivali'nin ertelenmesiyle ilgili bir açıklama yaparak, etkinliğin bugün Millet Bahçesi'nde gerçekleştirileceğini duyurdu. Hava koşullarının etkinliğin yapılmasını engellediği önceki tarihin aksine, şimdi güneşli bir hava ve uygun koşulların beklendiği belirtildi.

Festival, 24 Nisan Çarşamba günü saat 13.00 ile 18.00 arasında düzenlenecek. Çocukların ve ailelerin katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlik, keyifli ve eğlenceli bir gün geçirmeleri için fırsat sunacak. Türk Kızılay'ının girişimiyle düzenlenen festivalde, çocuklar çeşitli etkinliklerle eğlenecek ve özel olarak düzenlenmiş alanlarda vakit geçirecekler.

Türk Kızılay Kırklareli İl Merkezi Başkanı Volkan Göç, etkinliğin ertelenmesinin ardından yeni tarih ve mekan bilgisini kamuoyuyla paylaştı. Çocuk Festivali'nin düzenlenmesindeki amaçların başında çocukların mutlu ve huzurlu bir gün geçirmelerini sağlamak ve toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygularını pekiştirmek olduğu belirtildi.

Talay, Büşra ve Kaan'ın Düğün Törenine Katıldı Talay, Büşra ve Kaan'ın Düğün Törenine Katıldı

Haber: H. Murat Taner