KIRKLARELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURULUR


İdarenin:
Adresi : Kırklareli Belediye Başkanlığı Karacaibrahim Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı No:3 MERKEZ/KIRKLARELİ
Telefon numarası : 0 288 2141045- 175
Elektronik Posta Adresi : [email protected]
1 - İHALENİN KONUSU:Kırklareli İli Merkez İlçesi mücavir alan sınırları içerisinde Tekstil Atıklarının Kaynağından Ayrı Toplanması, Taşınması ve Değerlendirilmesi işi şartnamesi dahilinde 3 yıl müddetle ihale ile kiraya verilecektir.
2 - İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ: İhale konusu iş, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık arttırma usulünce kiraya verilecektir.
3 - İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ VE BEDELİ: Şartname, her gün mesai saatleri içerisinde Belediye Gelirler Müdürlüğü İhale ve Taşınmaz İşlemleri Servisinde görülebilir ve ücretsiz olarak alınabilir.
       4 – MUHAMMEN BEDEL, GEÇİCİ TEMİNAT MİKTARI : Tekstil Atıkları işinin muhammen bedeli yıllık KDV Hariç 310.000,00- TL.(üçyüzonbintürklirası) olup, 3 yıl üzerinden geçici teminatı 27.900,00-TL (yirmiyedibindokuzyüztürklirası)’dir
5- İHALENİN SAATİ, YERİ ve EVRAKLARIN TESLİM SÜRESİ: 22/07/2024  Pazartesi  günü saat  15.00 Kırklareli Belediyesinde Encümen huzurunda yapılacaktır.
6 - İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI:

  1. İhaleye katılacak gerçek veya tüzel kişinin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen 20 01 10 Atık Kodlu Giysiler ve 20 01 11 Atık Kodlu Tekstil Ürünlerini toplama ve ayırmaya yetkili olduklarını gösteren Tehlikesiz Atık Toplama Ayırma Lisansı belgelerini sunmaları gerekmektedir.
  2. Nüfus cüzdan fotokopisi. (gerçek kişiler için)
  3. İkametgah belgesi.(gerçek kişiler için)
  4. Belediye veznesine yatırdıkları geçici teminat makbuzu veya banka geçici teminat mektubu (2886 S.K. 27 Maddesi gereği geçici, süresiz, limit içi olmalı ve banka teyit yazısı ile ibraz edilmesi gerekmektedir.)
  5. Kırklareli Belediyesi’ne borcu olmadığına dair İhale ve Taşınmaz İşlemleri Servisi’nden alacakları borcu yoktur yazısı.
  6. İsteklilerin Banka Hesap IBAN Numarası. (Geçici teminat iadesi için)
  7. İdari ve Teknik Şartnamesinin, her sayfası ayrı ayrı ihaleye girecek olan istekli tarafından imzalanması.
  8. Özel kişiler adına vekaleten ihaleye gireceklerden noter tasdikli vekaletname ile imza beyannamesi
  9. Tüzel kişiler için: İhale yılında alınmış oda sicil kaydı, teklifte bulunacak kişilerin noterden tasdikli yetki belgesi ve imza sirküleri. Tüzel kişiler adına vekaleten ihaleye gireceklerden noter tasdikli vekaletname ile imza beyannamesi.

İhaleye katılacaklar; yukarıda ve şartnamede belirtilen maddelere uygun olarak dosyayı hazırlayarak, 22/07/2024 tarihinde Pazartesi günü saat 14.30’a kadar Kırklareli Belediyesi Gelirler Müdürlüğü İhale ve Taşınmaz İşlemleri Servisine teslim edeceklerdir.
7-2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 29.maddesi gereğince İhale Komisyonu İhaleleri yapıp yapmamakta serbesttir İhaleye iştirak edeceklere duyurulur.07/06/2024

#ilangovtr Basın No ILN02052002