KIRKLARELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURULUR


İdarenin:
Adresi : Kırklareli Belediye Başkanlığı Karacaibrahim Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı    No:3 MERKEZ/KIRKLARELİ
Telefon numarası : 0 288 2141045-175
Elektronik Posta Adresi : [email protected]
1 - İHALENİN KONUSU:
Mülkiyeti Belediyemize ait Yayla Mahallesi 36 Pafta 44 Ada 1 No’lu parsel’de 2.260 m2 kullanım alanı bulunan Yayla Parkı 3 yıl müddetle ihale ile kiraya verilecektir.
2 - İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ:
İhale konusu iş, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık arttırma usulünce kiraya verilecektir.
3 - İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ VE BEDELİ:
Şartname, her gün mesai saatleri içerisinde Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelirler Müdürlüğü İhale ve Taşınmaz İşlemleri Servisinden 200,00-TL bedelle satın alınabilir veya ücretsiz olarak görülebilir.
4 – MUHAMMEN BEDEL, GEÇİCİ TEMİNAT MİKTARI : İhale ile kiraya verilecek Yayla Parkının muhammen bedeli yıllık KDV Hariç 700.000,00- TL.(yediyüzbintürklirası) olup, 3 yıl üzerinden geçici teminatı 63.000,00-TL (altmışüçbintürklirası) ’dir
       5 - İHALENİN SAATİ, YERİ ve EVRAKLARIN TESLİM SÜRESİ:
İhale 03/06/2024 tarihinde Pazartesi günü saat 15.00’de Kırklareli Belediye Başkanlığı Meclis  salonunda Belediye Encümeni önünde yapılacaktır.İstekliler ihale günü saat 14.30 dan önce Belediye Gelirler Müdürlüğü İhale ve Taşınmaz İşlemleri Servisine İhale evraklarını eksiksiz teslim edeceklerdir..
6 - İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI:
a-Nüfus cüzdan fotokopisi. (gerçek kişiler için)
b-İkametgah belgesi.(gerçek kişiler için)
c-Belediye veznesine yatırdıkları geçici teminat makbuzu veya banka geçici teminat mektubu (2886 S.K. 27 Maddesi gereği geçici, süresiz, limit içi olmalı ve banka teyit yazısı ile ibraz edilmesi gerekmektedir.)
d-Kırklareli Belediyesi Gelirler Müdürlüğü İhale ve Taşınmaz İşlemleri Servisinden alacakları Belediyeye borcu yoktur yazısı.
e-Şartnamesinin, her sayfası ayrı ayrı ihaleye girecek olan istekli tarafından imzalanması.
f-Şartname bedeli 200,00- TL olup, bu bedelin Belediyemize ödendiğine dair makbuzun ibraz edilmesi.
g-Özel kişiler adına vekaleten ihaleye gireceklerden noter tasdikli vekaletname ile imza beyannamesi
h-Tüzel kişiler için: İhale yılında alınmış oda sicil kaydı, teklifte bulunacak kişilerin noterden tasdikli yetki belgesi ve imza sirküleri. Tüzel kişiler adına vekaleten ihaleye gireceklerden noter tasdikli vekaletname ile imza beyannamesi.
   ı-İsteklinin ortak girişim olması halinde noterden onaylı ortak girişim beyannamesi ve eki ortaklık sözleşmesi.
7-2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 29.maddesi gereğince İhale Komisyonu İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir İhaleye iştirak edeceklere duyurulur.17/05/2024
 

#ilangovtr Basın No ILN02035020