--İLAN-
                                             VİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN

BELEDİYEMİZE AİT  1 ( BİR  ) ADET YAZIHANE (BİLET SATIŞ OFİSİ ) KİRALAMA İHALESİ

SIRA NO

MAHALLE

MEVKİİ- CİNSİ- M2 Sİ

AYLIK KİRA MUH.BED.

KİRA SÜRESİ

GEÇİCİ TEMİNAT

İHALE TARİHİ VE SAATİ

1-

Evren Mah.

İlçemiz Evren Mahallesi, Bağlar Cad. Belediye Otogarı  No:50-I ’da bulunan Yazıhane (Bilet satış ofisi )(15m2)

    50.000,00-TL

3 Yıl
(36 Ay)

50.000x36x0,03=
54.000,00-TL

12.06.2024 14:00


               1-Belediyemize ait yukarıdaki listede belirtilen 1 (bir) adet yazıhane (bilet satış ofisi) kiralama ihalesi Belediye Başkanlığının 27.05.2024 tarihli onayı ile 12.06.2024 tarihine rastlayan Çarşamba  günü Vize Belediye Başkanlığı Nikah Salonunda Belediye Encümeni huzurunda 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesine göre “Açık Teklif Usulü” ile yapılacaktır. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için ihale günü aşağıdaki yazılı belgeleri Encümen Üyeleri huzurunda ibraz etmeleri gerekmektedir.                    
2- Katılacaklardan istenecek belgeler:

  1. Nüfus kayıt örneği veya nüfus cüzdanı fotokopisi (gerçek kişiler için)

  2. İsteklilerin tebligat adres beyanı.

  3. İhaleye katılacakların gerçek kişi olması halinde Vergi Dairesinden vergi kaydı, Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf Sanatkarlar Odasına, veya bağlı bulunduğu odaya kayıtlı olduğunu gösterir onaylı belge.(2024 yılı kayıtlı olacak)( İlk defa ihaleye katılacak gerçek kişilerin, ihale uhdesinde kalması halinde sözleşme yapıldıktan sonra 15 gün içerisinde gerekli oda kaydını yaptırıp, idareye teslim etmesi gerekmektedir.)

  4. İhaleye katılacakların Tüzel Kişilik olması halinde;  Tüzel Kişiliğinin kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya idare merkezinin bulunduğu yerden alacağı Tüzel Kişiliğinin faaliyette olduğuna dair belge (2024 yılı kayıtlı olacak).

  5. İhaleye katılacakların Gerçek ve Tüzel Kişilik olması halinde Noter tasdikli imza sirküleri.

  6. Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin Noter onaylı vekaletname ile vekilin Noter tasdikli imza beyannamesi.

ı-İhaleye katılacakların  Belediyemize borcu olmadığını gösterir belge.
i- İhale şartnamesi Tahsilat Makbuzu. (İhaleye katılacaklar kiralanacak yazıhane ile ilgili ayrı ayrı şartname almak zorundadır.)
j- Yazıhane (bilet satış ofisi) olarak kiralanacak yerin ihalesine katılacaklar için Ulaştırma   Bakanlığı Kara Ulaştırma Genel Müdürlüğü’nden alınmış olan noter onaylı D1,B1 yada F türü Yetki belgesinden herhangi birinin aslı veya idarece onaylanmış sureti yada internet üzerinden alınmış barkotlu belge aslı.
                       l- 2886 sayılı D.İ.K’e göre ihalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair belge ,
m- Katılacak Kişilerin Otogarda yazıhanesinin, bilet satış ofisinin  ve işyerinin  bulunmaması,

           3- Kiraya çıkarılan yazıhane (bilet satış ofisi)  muhammen bedeli ve geçici teminatı yukarıda çıkartılmış olup, Geçici teminat  11.06.2024  Salı   günü  saat 17:30’a kadar yatırılacaktır. Şartname her gün mesai saatlerinde Yazı İşleri Müdürlüğünde ücretsiz görülebilir.
Belediye Encümeni ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İhale şartnamesi her gün mesai saatleri içinde Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde görülebilir ve şartname 1.000,00-TL+ KDV  karşılığında satın alınabilir.

#ilangovtr Basın No ILN02039708