Küçükyaylaspor, Eriklerspor’u 5-0 mağlup etti.


2021-2022 1.Amatör Latif Oruç Sezonu A-Grubu’nda Kırklareli Vali Yaman Sentetik Saha’da Eriklerspor ile karşılaşan Küçükyaylaspor adeta maçta şov yaptı. Son beş maçını kazanarak şampiyonluk yolunda büyük bir başarı elde eden oyuncular, galibiyete kitlendi.

Maçta baskıyı elinde bulunduran Küçükyaylaspor, Eriklerspor’a karşı yüksek bir performans sergileyerek golleri arka arkaya sıralayan oyuncular, taraftarını sevince boğdu. Maç boyunca baskıyı bir an olsun azaltmayan oyuncular, sağ ve sol kanattan yaptıkları bindirmelerle rakibi Eriklerspor’a boyun eğdirdi.

1.Amatör Kümede şampiyonluk mücadelesi veren Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Küçükyaylaspor, Eriklispor galibiyetiyle şampiyonluğunu ilan etti. Küçük Yaylaspor, 5-0 maçı kazandı. Küçük Yaylaspor, ligin bitimine 1 hafta kala 1 Amatör Kümede 2021-2022 sezonunun şampiyonu oldu. Bugün Eriklispor ile karşı karışa gelen Küçük Yaylaspor, maçtan 5-0 galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti. Sahada sevinç yumağı haline gelen Küçük Yaylasporlu futbolcular teknik direktör Gültekin Duran ve yöneticilerle şampiyonluğu kutladı.

Kulüp Yönetiminden Açıklama

Şampiyonluğunu ilan eden Küçük Yaylaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada Onursal Başkan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’e kulübün kuruluşundan itibaren şampiyonluğa kadar verdiği destekler için teşekkür etti. Açıklamada, “Köyümüzün ve Kulübümüzün adını en iyi şekilde duyurmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığımız bu günlerde en büyük destekçimiz, Onursal Başkanımız sayın Ahmet Çetin'e teşekkür ederiz.” denildi.

Bu arada, Küçük Yaylaspor’un onursal başkanı olan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’de şampiyon olan Küçük Yaylaspor’un futbolcuları, teknik ekibi ve kulüp yönetimini tebrik etti.

Duran “Tüm Camiamıza Hayırlı Olsun”

Küçükyaylaspor Teknik Sorumlusu Gültekin Duran, şampiyonlukla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Şükürler olsun. Ligin bitimine bir hafta kala Küçükyaylaspor. Koca yürekli aslanlarım şampiyon oldu. Bu şampiyonluk size analarınızdan emdiğiniz ak süt gibi helaldir. Koca yürekli aslanlarımın alınlarından öpüyorum. Bu şampiyonluk tüm camiamıza, centilmen ve cefakar taraftarlarımıza hayırlı ve armağan olsun. Hep birlikte başaracağız dedik ve hep birlikte başardık. Saygılarımla” dedi.

Centilmenlik Dikkat Çekti

Maç içerisinde ve sonrasında Küçükyaylaspor oyuncularına karşı centilmen bir tavırla yaklaşan Eriklerspor oyuncuları ve yönetimi de taraftarlardan alkış topladı. Maç sonrası Eriklerspor Kulübü Yönetimi tarafından yapılan açıklamada “Oynadığımız Eriklerspor-Küçükyaylaspor maçını 5-0 kaybettik. Bu hafta şampiyonluğunu ilan eden Küçükyaylaspor’u tebrik ediyoruz. Play-offlarda başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.