Disk Emekli Sendikası Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda yapacağı basın açıklamasında “geçinemiyoruz” diye haykıracak.

İnsanca yaşam için ücret isteyen Trakyalı emekliler DİSK'e bağlı Emekliler Sendikası 11 Aralık 2021 Pazar günü Lüleburgaz Kongre Meydanında yapacağı basın açıklamasında buluşacak.

Durmadan gelen zamlar, hayat pahalılığı karşısında aldığı maaşı her geçen gün eriyen emekli toplumun diğer kesimleri gibi zor günler geçiriyor. Seslerini duyurabilmek adına bir araya gelecek olan Emekliler Sendikası Trakya Şubeleri gelen zamlara yeter diyor. DİSK'e bağlı Emekli Sen'in Trakya Şubeleri 11 Aralık 2021 Pazar günü Lüleburgaz Kongre Meydanı'nda basın açıklamasında buluşarak emeklilerin isyanını bir defa daha gündeme taşıyacak.

DİSK Emekli Sen Edirne Şube Başkanı Sait Dayıoğlu, basın açıklamasının pandemi kuralları kapsamında yapılacağını belirterek, "Bu toplumun bir parçası olan geniş emekli kesiminin yaşam koşulları her geçen gün zorlaşıyor. İnsanca yaşamak istiyor. Emekli maaşları her geçen gün gelen zamlar ve pahalılık nedeniyle eriyor. Bu zor koşullara rağmen yaşam savaşı veren emeklilerimizin ücretlerinin de iyileştirilmesini istiyoruz. 11 Aralık günü tüm halkımızı ve emeklilerimizi basın açıklamasında birlikte olmaya dayanışma içinde olmaya bekliyoruz" dedi.