Bu sezon Kırklareli Latif Oruç sezonu Birinci Amatör ligde mücadele eden Alpullu Gençlikspor lige verilen arada Bölgesel Amatör Lig Temsilcisi Uzunköprüspor ile Alpullu Şeker Stadı’nda oynanan hazırlık maçında karşılaştı. Uzun yıllara dayanan dostlukları olan bu iki kulübün maçında her iki takımında karşılıklı atakları neticesinde gol sesi çıkmayınca maç golsüz eşitlikle tamamlandı.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Alpullu Gençlikspor Başkanı Dursun Ceylan “Dostluk ve dayanışmamızın kuvvetlendiği bir maç oldu. Uzunköprü Spor takımına değerli hocalarımıza ve yönetimine başarılar diliyoruz. Çok eskiden beri dost olduğumuz bir kulüptür Uzunköprüspor. Kendilerine Bölgesel Amatör ligde başarılar diliyorum.” dedi.

Birinci Amatör Ligde bulunan ve ilk yarıyı topladığı 15 puan ile 3.sırada tamamlayan Alpullu Gençlikspor’un Teknik Sorumlusu Zekeriya Tontaş da maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Tontaş, yaptığı açıklamada “Uzun yıllar Kırklareli Amatör Liglerde futbol oynadım. Kariyerimin sonunda futbola başladığım Alpullu Gençlikspor’a döndüm ve burada futbolu bıraktım. Antrenörlük belgem var. Şu an takımımızın başında antrenör olarak maçlara çıkıyorum. Takımımızda son maçlarla birlikte çok iyi bir hava yakaladık. İnşallah sonu güzel olacak. Başkanımız Dursun Ceylan ve Belediye Başkanımız Erhan Ceylan'a bizlere verdikleri destekler için çok teşekkür ederim. Uzunköprüspor’a da Bölgesel Amatör Lig’de başarılar dilerim. Takımımız da Alpullu Gençlikspor da yıllara resmen meydan okumuş. Her koşulda yanımızda olan Hocamız, Antrenörümüz çok değerli bir isim var: Sahir Sancar. Her zaman yanımızda uzun yıllar bölge futboluna hizmet etmiş bu ismin bizim yanımızda olması biz adına çok büyük şans buradan kendisine de teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsın Sahir Hocam” dedi.