Evrensel masallar engelsiz bir dünya için yeniden yazıldı Evrensel masallar engelsiz bir dünya için yeniden yazıldı

Sağlık Çalışanları Hak ve Mücadele Derneği(SA-HA DER), Kırklareli İl Temsilciliği pozisyonuna Belgüzar Akkaya'yı getirdi. Derneğin Sosyal İşler Sekreteri Abdurrahman Aktürk, Akkaya'nın yeni görevine atanmasının ardından bir tebrik mesajı yayınladı. Aktürk, yaptığı açıklamada, "Sayın Belgüzar Akkaya Kırklareli  Sağlık Çalışanları Hak ve Mücadele Derneği il temsilcimiz olmuştur. Kendisine görevinde başarılar dileriz. Bugün dünden daha güçlüyüz. Mücadelemiz sağlık meslek çalışanları huzur ve refaha erinceye kadar devam edecektir.”

Belgüzar Akkaya, Kırklareli İl Temsilciliği görevine atanmasıyla birlikte, derneğin Kırklareli'deki çalışmalarını daha etkin bir şekilde koordine edecek ve sağlık çalışanlarının sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımlar sunacak. Akkaya'nın bu yeni göreviyle, sağlık çalışanlarının haklarının daha iyi korunması ve iyileştirilmesi için yapılan mücadelelerin artacağı öngörülüyor.

Belgüzar Akkaya, yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının haklarını savunmak ve onların sorunlarını çözmek için çalışmaya kararlı olduğunu belirtti. Akkaya, “Mücadele edenler her zaman kazanamaz kazananlar her zaman mücadele edenlerdir.” dedi.

Haber:  Arzu Dursun Atay