Çocuklar Gençlik Parkında Atölyelere Katılıyor Çocuklar Gençlik Parkında Atölyelere Katılıyor

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesi önemli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, 2 Haziran Pazar günü yapılacak olan LGS sınavı sürecine ilişkin okullarda yürütülen hazırlık çalışmaları ele alındı ve değerlendirildi. Ayrıca, bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmaların planlanması ve koordinasyonu da görüşüldü.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, toplantıda okul müdürleriyle bir araya gelerek önemli konuları değerlendirdi ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalarda kolaylıklar diledi.

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’LGS öncesi değerlendirme toplantısı yapıldı. 2 Haziran Pazar günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sürecine ilişkin okullarda sürdürülen çalışmaların ele alınıp değerlendirildiği toplantıda, bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar da görüşüldü. İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Recep Akdemir, okul müdürlerine bundan sonraki süreçte çalışmalarında kolaylıklar diledi.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner